728x90 AdSpace

Yeni Filmler

7 Mart 2015 Cumartesi

Hobbit Beş Ordunun Savaşı Altyazılı İzle (2014)

Konusu
Hobbit serisinin 3. ve son filmi, 2014 yılının sonlarında gösterime girecek. Bu filmde Bilbo Baggins’in heyecan dolu macerası sona erecek. Bilbo ve cüceler, Erebor ve hazinesine kavuşmaya çalışacak.Ejderha Smaug ile karşı karşıya geldikten ve günahkar Hobbit Gollum’dan meşhur güç yüzüğünü aldıktan sonra sağ salim eve ulaşıncaya kadar Bilbo’yu halen daha onlarca yeni serüven bekliyor.
Yurtlarına tekrar kavuşan Erebor Cüceleri, Ejderha Smaug’u Göl Kasabası’nın masum yerlileri üzerine saldıkları gerçeğiyle yüzleşmek zorundadırlar. Thorin Meşekalkan ise Arkentaşı’nı ararken önemli değerlerden ödün vermiştir. Thorin’e yardımcı olamayan Bilbo tehlikeli bir seçim yapmanın eşiğine gelir.
Bu esnada Lord Sauron planladığı gizli Yalnız Dağ saldırısı için dört Ork bölüğü göndermiştir. Şimdi Cüce, Elf ve İnsanların önünde iki seçenek vardır: Ya birleşip birlikte savaşacaklar ya da hep beraber yok olacaklardır. Beş ordu toplanıp savaşa girmeye hazırlanırken Bilbo hem kendi hayatı hem de arkadaşlarını kurtarmak için savaşmak durumunda kalacaktır. www.fullfilmizlesin.com olarak İyi seyirler dileriz.
The Hobbit: The Battle Of The Five Armies (2014) filmini Full Hd olarak izleyebilirsiniz. The Hobbit: The Battle Of The Five Armies (2014) filmi 2014 yılında vizyona girmiş olup İMDB puanı 7.9 olarak oylanmıştır. Filmin kadrosunda Orlando Bloom ,  Elijah Wood ,  Cate Blanchett ,  Hugo Weaving ,  Evangeline Lilly rol almaktadır. Fantastik ,  Macera türündeki filmin yönetmen koltuğunda ise Peter Jackson oturmaktadır.

09 Film İzle iyi seyirler diler
Tür: 2014 Filmleri, Fantastik Filmler, Macera Filmleri, Türkçe Altyazılı
Yapım Yılı: 2014
Ülke: ABD, Yeni Zelanda
IMDB Puanı: 7.8
Yönetmen: Peter Jackson
Oyuncular: Cate Blanchett, Elijah Wood, Evangeline Lilly, Hugo Weaving, Orlando Bloom 

FRAGMAN İZLE ALTERNATİF TEK PART 720P
  • Blogger Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Item Reviewed: Hobbit Beş Ordunun Savaşı Altyazılı İzle (2014) Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top